Algemene informatie

Wilt u fysiek of mentaal weerbaar worden op de werkvloer of daar buiten? FY-MENT heeft alle kennis hiervoor in huis en bieden u trainingen aan op locatie!

Steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen krijgen te maken met agressie en geweld op de werkvloer. Werknemers voelen zich regelmatig onveilig en bedreigd. Ook in openbare ruimtes en op straat komt dit steeds vaker voor. Uit onderzoek is gebleken dat dit zelfs leid tot meer ziekteverzuim, veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, angstaanvallen of depressies.

FYMENT bied in samenwerking met u een op maat gemaakte training op de door u uitgekozen locatie. Zo kunnen we rekening houden met uw wensen en bepaalde aandachtspunten. Onze docenten hebben de kennis en inzicht om u of uw medewerkers weerbaarder te maken door het toepassen van zelfverdegingstechnieken, gesprekstechnieken en confrontatieregels. Uiteraard werken wij binnen de kaders die wettelijk zijn voorgeschreven.

Interesse? FYMENT gaat graag met u vrijblijvend in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden binnen de behoeften voor uw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.